Missie

Onze missie is om met vol enthousiasme en plezier samen met onze spelers het maximale uit hun carrière te halen. Dit doen we op een unieke manier: door het belang van onze spelers voorop te plaatsen en succes voor onze spelers te creëren. Wij gaan dus voor de lange termijn relatie en succes voor onze spelers! Wij creëren een vertrouwde omgeving voor onze spelers en bouwen een onderlinge sterke band.

Begeleiding

Talent is slechts één van de benodigde voorwaarden om de top te halen. De andere voorwaarden zijn: werkethiek en begeleiding van het talent. Via onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat de meest optimale omstandigheden worden gecreëerd, zodat de speler zich volledig kan richten op het voetbal. Onze intensieve persoonlijke begeleiding speelt daarin een cruciale rol. Wij staan dag en nacht klaar om onze spelers te helpen en te ondersteunen, wat de aard van de uitdaging ook is. Natuurlijk zullen wij bij jeugdspelers de begeleiding in samenspraak met de ouders (en mits nodig de school) doen.

Visie

Wij bereiken onze missie door 24/7 klaar te staan voor de spelers die wij begeleiden voor zowel zaken die spelen op als buiten het veld. We bieden onze spelers complete ondersteuning op verschillende vlakken.
Netwerk

Om spelers te begeleiden bij het maken van een transfer, is het hebben van een sterk (internationaal) netwerk van cruciaal belang. GOAL Sports Agency heeft de beschikking over dit vereiste netwerk en onderhoudt zeer goede relaties met invloedrijke personen in de voetbalwereld. Dit netwerk zorgt ervoor dat wij spelers kunnen voorstellen aan clubs en dat wij door clubs of intermediairs worden benaderd met betrekking tot bepaalde spelers.